Aktuellt

Författarkväll i Åbo

TVÅ LIV MÖTS
– samtal med Christa Mickelsson och Gustav Björkstrand i Åbo domkyrka

Vad ger livsmening? Var hittar man lycka? Och hur tampas man med svåra livsförändringar?

Tisdagen den 22 september kl. 18.00 samtalar Sofia Torvalds med Christa Mickelsson och Gustav Björkstrand utgående från deras nyutkomna böcker. Journalisten och tvåbarnsmamman Christa Mickelsson drabbades som 33-åring av en massiv hjärnblödning. I boken Ett blodkärl som brast berättar hon om kampen för att återfå sitt språk, sin rörelseförmåga och sitt liv.
Gustav Björkstrand delar i sin självbiografi På avstånd ser man klarare med sig av såväl triumfer som motgångar ur sin händelserika karriär. Få personer har haft så unika utsiktsposter i samhället som Gustav Björkstrand – han har verkat bl.a. som minister, riksdagsledamot, rektor för Åbo Akademi och biskop för Borgå stift.

Varmt välkommen till Åbo domkyrka!

Arrangörer: Fontana Media, Kyrkpressen och Åbo svenska församling

Boksignering

Torsdag 27.8 kl. 16.00–17.00 signerar Christa Mickelsson sin bok "Ett blodkärl som brast" i Herlers bokhandel i Nykarleby, Topeliusesplanaden 12.

Höstturné: Längtan efter det perfekta livet

Vi tror ofta att andra lever det perfekta livet, och att det bara är vårt som är sprucket. Men nästan alla ställs vi inför utmaningar och förluster.

Under höstturnén diskuterar Alaric Mård, aktuell med boken ”Begränsade är vi allihopa”, tillsammans med lokala gäster. Utöver diskussionerna blir det kaffeservering, bokförsäljning och andakt.

Samlingarna är ett samarbete mellan Fontana Media, Kyrkpressen, Församlingsförbundet och den lokala församlingen på orten.

Marthas kokbok – recept och råd

Marthas kokbok har utkommit i ny och läcker dräkt! Du hittar den i vårt sortiment här på webben.

Snart blir det bokrea hos Fontana Media! Håll utkik i Kyrkpressen nr 4 som utkommer 21.2, där ingår Reakatalogen med fina fynd för många olika slags läsare.

Verktygsbacken

Magasinet Verktygsbacken samlar tips från vanliga pappor om hur man får vardagen att fungera, också när man i frustration sprutar blåbärssoppa över hela köket.

Helsingfors bokmässa!

Jonas Helgesson, Karin Erlandsson, John Vikström, Hilkka Olkinuora och Monica Vikström-Jokela är några av de kloka och roliga författare du kan se på scenen på Helsingfors bokmässa 25–28.10. Välkommen att bokfynda i Fontana Medias monter 6M66! Vi ses! Fontana Medias program hittar du här!

Nya böcker!

Kolla in höstens böcker under fliken Utgivning. Fontana Media erbjuder något för dig som längtar och för dig som hoppas. Och så bjuder vi på knytkalas! Karin Erlandsson ger ut en ny bok: Hela himlen stormar, där hon går på djupet med vardag, längtan och tro. Erik Vikström är aktuell med en liten och innerlig bönbok, I bönens tid. Monica Vikström-Jokela återkommer med den glada Bärtil och hans vänner. Denna gång bjuder de på knytkalas i samarbete med mästerkocken Micke Björklund, Bärtil och knytkalaset.

Snart är det bokrea!

Håll utkik efter fina erbjudanden när Fontana Medias bokrea drar igång den 15 februari! I Kyrkpressen som utkommer samma dag ingår vår reabilaga.

Ett blodkärl som brast
Mickelsson Christa
24,90
Livsfrågan och evangeliet
Eek Jonas
32,50
Vägledning för diakoni
Bodin Magnus, Hollmer Miriam
23,50
Finna bönen som redan finns
Modéus Martin
28,50
Välsigna min väg
Malmgren Magnus
20,00
Herregud & Co - Bordskalender III
Mercurio Royne
20,00
Kyrkvärdens bönbok
Hillert Sven
19,50
Lilla sorgeboken
Larsson Göran
25,00
Drömmen om innersta sjön
Martin Lönnebo
26,50
Det heliga äktenskapet
Audas Emma
28,00
En gästfri Gud, en gästfri kyrka
Vikström Björn
27,90
Lita på att det ljusnar
Sjödin Tomas
27,50
Nära dig
Blåder Niclas och Anna
22,50
Djupare under ytan
Wirén Torgny
26,50
Bärtil och knytkalaset
Vikström-Jokela Monica
19,90
Inte långt borta - från någon enda av oss
Andersson Liselotte J
30,00
I bönens tid
19,00
Två kors och en fisk
Sofia Torvalds
10,00
Till den lilla människan intill
Amanda Audas-Kass
10,00
Kärlekens mångfald
Vikström Björn
10,00
Lärarhandledning 1 Himmel och jord
Erikson-Blomfelt Gun & Sjö-Särs Irene
57,00
När allting faller på plats
Hellsten Tommy
10,00
Himmel och jord – bok 1
Erikson-Blomfelt Gun och Sjö-Särs Irene
16,80